Praktisk

Hvis du overvejer en konsultation eller et forløb hos mig, men gerne vil vide mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med og hvordan er du velkommen til at kontakte mig for en gratis og uforpligtende afklaringssamtale.

Efter samtalen vil du have fået:

  • Svar på dine spørgsmål og overvejelser omkring et forløb hos mig.
  • Fundet ud af om vi har den rette kemi – hvilket er vigtigt, når man skal ændre vaner og livsstil.
  • Fået en idé om, hvordan konsultationen og/eller forløbet vil udforme sig, og hvad du får for din investering.

 

Se her, hvad jeg tilbyder

Konsultationsforberedelse

Når du har tilkøbt dig en konsultation eller et forløb hos mig, får du tilsendt et omfattende spørgeskema, som skal bruges som forberedelse til din konsultation og som giver mig et indblik i dine symptomer, din sygdomshistorik og familiære dispositioner. Du får tilmed en 5-dags kostdagbog, som du skal udfylde og returnere til mig sammen med spørgeskemaet.

Begge skemaer skal returneres til mig senest 5 dage inden vores samtale – så både du og jeg har tid til at forberede os.

Hvis skemaerne ikke returneres senest 5 dage før vores konsultation, kan jeg ikke garantere, at jeg er forberedt.

Hvis du har fået foretaget blodprøver eller andre undersøgelser, som kunne være relevante for dit forløb hos mig, så få gerne fat i en kopi af disse og send dem til mig inden vores konsultation. Du kan også gå på borger.dk, åbne din journal og sende en kopi af dine blodprøvesvar.

Hvis du får medicin eller er i en anden form for behandling, så informer venligst din egen læge eller behandler om, at du er ved at foretage nogle livsstilsændringer. Jeg justerer ikke i receptpligtig medicin, men anbefaler kosttilskud, vitaminer og mineraler. Din egen læge bør følge dig under dette forløb og evt. justere din medicin.

Alle oplysninger, du deler med mig behandles naturligvis fortroligt – jeg har tavshedspligt.

Konsultation

Konsultationer foregår enten online via. Zoom eller i min klinik på Sønderskov Mølle, alt efter hvilken konsultationsform du har valgt. Hvis du har valgt et online-forløb, vil du modtage en separat mail med informationer og link til Zoom.

I forbindelse med konsultationen, vil jeg spørge uddybende ind til de svar du har givet i spørgeskemaet. Vi vil sammen udforme en tidslinje over dine symptomer, gener og livsstil generelt, så vi på den måde danner os et overblik over, i hvilken rækkefølge dine symptomer er opstået – det kan have en stor betydning i vores årsagsudredning.

Jeg vil formentligt bede dig om at udfylde supplerende screeningsprotokoller, som giver mig et indblik i, hvilke symptomer der fylder mest og dermed hvilke tiltag, der skal prioriteres først.

Hormonelle ubalancer kommer sjældent som en enkeltstående ubalance, da hormonerne har et hierarki. Det betyder, at produktionen af nogle hormoner forfordeles i kroppen. F.eks. kommer produktionen af kortisol (stresshormon) før produktionen af stofskifte– og kønshormonerne, hvilket gør det væsentligt at prioritere f.eks. stressreduktion, før vi arbejder med stofskifte- og kønshormon-ubalancerne.

Jeg anbefaler derfor altid, at man enten vælger et forløb hos mig, eller som minimum tilkøber en opfølgning, efter ca. 1-2 måneder.

Individuelt sundhedsprogram:

Når konsultationen er gennemført vil der gå ca. 5 dage inden, du modtager dit helt eget sundhedsprogram og en kostguide, som tager udgangspunkt i den primære hormonelle ubalance du har. Læs her, hvad sundhedsprogrammet indbefatter.

Læs mere om komplementær hormonterapi

Book Online